Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt.
1031 Budapest, Záhony u. 7.

Útmutató felhasználó kiválasztásához

Az ügyfélszolgálat menüjének funkciói mindig arra a felhasználóra vonatkoznak, aki éppen ki van választva. A kiválasztott felhasználó a képernyő bal oldalán a menü sáv tetején a Kijelölve felirat alatt jelenik meg. Ha nem szeretné a saját adatait lekérni vagy megváltoztatni a módosítás előtt jelölje ki azt a felhasználót, akivel kapcsolatban a funkciót végre szeretné hajtani.

Amennyiben Önnek nincsenek ügyfelei és munkatársai, nem választhat felhasználót. Amennyiben vannak, a felhasználó kijelöléséhez kattintson a Felhasználó kijelölés feliratra.

A felhasználó kijelöléséhez szükség szerint megadhatja a név és/vagy a rövid név elejét.

Felhasználó
Gipsz Jakab(Rendelkezésére áll: 0.00 HUF)
Felhasználó kijelölés - felhasználó azonosítása
Név eleje:
Login :
Találatok száma: maximum 15.

A nyomógomb megnyomásával indíthatja el a keresést. A keresés eredménye egy lista, amelyen a kívánt felhasználót meg kell jelölni:

Felhasználó
Gipsz Jakab(Rendelkezésére áll: 0.00 HUF)
Felhasználó kijelölés - felhasználó kiválasztása
nagy.dis
nap.dis
nant.dis
...
A megadott keresési mintának (név eleje='' és login név eleje 'na') több felhasználó is megfelel, mint amennyit a listán lát! Lépjen vissza, és szűkítse a keresési feltételeket!

A rendszer egyszerre 15 felhasználót jelenít meg. Amennyiben a keresési feltételeknek ennél több felhasználó is megfelel (ld. a fenti példát), és a keresett felhasználó nincs a listán, lépjen vissza, és szűkítse a keresést. Ha a keresett felhasználót megtalálta a listán, jelölje ki azt, és a nyomógomb megnyomásával végezze el a felhasználó kijelölését.

Amennyiben a felhasználónak több folyószámlája is van, akkor a felhasználó kijelölése nem ér véget a felhasználó kiválasztásával. Ebben az esetben egy, a fentihez hasonló listán megjelennek a felhasználó folyószámlái is, amelyekből szintén választani kell.

A kijelölés mindaddig érvényben marad, míg másik felhasználót nem jelöl ki. A listán Ön csak azokat a felhasználókat látja, amelyeket regisztrált a rendszerben. Ha vissza szeretne térni a saját bejelentkezési nevéhez, akkor kattintson a Visszatérés a bejelentkezési adatokhoz feliratra.


Microsec adattovábbító szolgáltató